Ihonhoitotuotteeni

Myönnän, että olen yksi niistä onnekkaista, joille on siunaantunut suhteellisen tasainen iho. Toki olen myös tarkka tuotteista, mitä käytän ja millä kasvojeni ihon puhdistan ja kosteutan. En ole kosmetiikan ammattilainen, joten en voi enkä yritä asiasta antaa mielipidettä ammattilaisen näkökulmasta. Tuotteet ovat minun iholleni sopivat ja ovat olleet käytössäni jo vuosikaudet.


Puhdistus


Simple Nourishing Eye Makeup Remover Cream: Pyrin ennaltaehkäisemään ihon vanhenemista (eikö me kaikki..) tästä syystä käytänkin silmämeikin puhdistamiseen puhdistusmaitoa. Haluan siis välttää silmänympärysihon hankausta mahdollisimman paljon, jonka vuoksi esimerkiksi vanulappujen sijaan käytän käsiäni, joilla puhdistan silmämeikin puhdistusmaidolla hellävaraisesi hieroen.

Simple Moisturising Facial Wash (100% soap free foam): Puhdistan kasvoni kosteuttavalla vaahtoavalla puhdistusgeelillä. Kostutan kasvoni ja hieron geelin silmänympärysihoa välttäen koko kasvoilleni ja huuhtelen lopuksi vedellä. Kasvoni kuivavat helposti, joten tämä kyseinen tuote on osoittautunut täydelliseksi. Meikki ja muu lika irtoaa hyvin, mutta samalla tuote jättää ihon kauniin kosteutetuksi ja kimmoisaksi.



Simple Soothing Facial Toner (100% alcohol free): Lopuksi pyyhin hellävaroen kasvoni kosteutetulla vanulapulla, jolla viimeisetkin lika/meikkijäämät lähtevät. Kasvovesi jättää ihanan raikkaan tunteen ja samalla sulkee kaikki ihohuokoset. Tämä tuote on loistava myös, mikäli käytät paljon naamioita ja kaipaat raikastavaa loppusilausta ihonhoitorutiiniesi päätteeksi. Mikään en voita sitä tunnetta, kun ihosi hehkuu puhtautta!


Seerumit




Viola Skin Anti Ageing Eye Serum: Kuten mainitsin, ihon ikääntymisen ennaltaehkäiseminen on suuri osa ihonhoitorutiiniani, on ollut jo vuosia. Tämän vuoksi puhdistuksen jälkeen lisään silmien ympärille aavistuksen silmänympärysiholle tarkoitettua seerumia. Tämä tasoittaa kauniisti ihoa, sekä, mikä tärkeintä, ennaltaehkäisee ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Todella ihana ja oikeasti toimiva tuote.

Viola Skin Retinol Serum: Silmänympärysihon lisäksi on tärkeää myös koko kasvojen iho. Tähän käytän koko muulle iholle tarkoitettua seerumia. Seerumi sisältää Hyaluronihappoa. Tämä on hyvin tyypillinen ja tunnettu vaikuttava aine kauneusalalla, jolla ihon kimmoisuus saa ihan uutta potkua. Tuote myös silottaa ihon epätasaisuuksia ja toimii loistavasti esimerkiksi päivävoiteen ja meikin alla. Todella kaunis, sileä ja hehkuva lopputulos!


Kosteutus



Simple Soothing Eye Balm: Seerumin lisäksi käytän myös normaalia silmänympärysvoidetta. Mitä tahansa ei kannata herkälle silmänympärysiholle lisätä, sillä iho silmien ympärillä on todella herkkä ja ohut. Myös tuotteen annosteluun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä tarkoitus ei ole lisätä tuotetta kilotolkulla. Tuote toimii parhaiten, kun käytät tuotetta oikein ja harkitusti. Ethän myös hiero tuotetta liian voimakkaasti vaan päinvastoin lisäät tuotteen hellästi sormilla "töpöttelemällä".



Simple Hydrating Light Moisturiser (päivävoide) / Vital Vitamin Cream (yövoide): Päivälle ja yölle minulla löytyy molemmille omat tuotteensa. Päivävoide on kevyt ja nopeasti imeytyvä, joka toimii kauniisti myös meikin kanssa. Lisään yleensä seerumin ensin voiteen alle tuomaan luonnollista hehkua. Yövoide taas on hieman paksumpi, jonka tarkoitus on yön aikana imeytyä ja kosteuttaa ja auttaa ihoa palautumaan. Aamulla iho on kauniin ravitun näköinen.


Omia vinkkejäni ihonhoidosta

- Aina ennen puhdistusta ja kosteutusta, muistathan pestä kätesi
- Myös hellävaraiset otteet ovat iso osa ihonhoitoa, sillä jatkuva hankaus ja kuorinta rikkovat ihoa
- Niin haastavalta kun se kuulostaakin, pyri välttämään finnien ja näppyjen puristelua ja liiallista puhdistamista
- Se mikä toimii toisella, ei välttämättä toimi sinulla
- Luethan aina tuoteselosteet tarkkaan, mikäli ihosi on herkkä ja sinulla on allergioita
- Jos seerumit eivät ole tuttuja sinulle entuudestaan, suosittelen tutustumaan, ihosi kiittää!
- Suosittelen panostamaan myös laadukkaisiin vanulappuihin, materiaalilla on väliä
- Kosteat kasvot kannattaa kuivata pyyhkeellä painellen, ei hankaamalla
- Kasvonaamiot antavat lisäboostia ihosi hyvinvoinnille
- Kun puhdistat kasvojasi, käytä lämmintä vettä: tämä aukaisee ihohuokosesi
- Puhdistuksen jälkeen viimeistele kasvovedellä: tämä päinvastoin sulkee ihohuokoset


Toivottavasti saitte näistä tuotteista ja vinkeistä ideoita. Kuten näkyy, olen todella kiintynyt Simplen ihonhoitosarjaan. Tuotteet ovat kuin tehtyjä ihotyypilleni. Aloitin tuotteiden käytön jo useampi vuosi sitten ja otin tuotteita käyttöön yksi kerrallaan huomattuani, kuinka loistavasti tuotteet iholleni sopivat. Jopa jatkuvan lentämisen aiheuttama rasite iholleni on hallussa ja näillä tuotteilla takaan, että iho pysyy ravittuna ja kosteutettuna 24/7. Tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan todella kohtuullisia. Nykyään tuotteita saa myös Suomesta (jee!). Myös Superdrugin verkkokauppa toimittaa Suomeen, joten mikäli tiettyä tuotetta ei Suomen valikoimasta löydy, voit tilata tuotteen helposti myös netistä. Huomioithan, että tämä ei ole maksettua mainostusta. Mielipiteeni tässä julkaisussa perustuvat 100% omiin kokemuksiini.

-Tiia

Seuraava postaus: 22.2.2019 // 10 faktaa minusta

Kommentit